Köpvillkor

Köpvillkor

 

 1. Priser

 2. Orderbekräftelse

 3. Frakt

 4. Betalning

 5. Leveranser & leveranstider

 6. Produktinformation

 7. Reklamation

 8. Säkerhet

 9. Returer

 10. Ej Hämtade paket

 11. Utland

 12. Kvalitet & pris

 13. Tobaksvaror

 14. Förbehåll

 

1. Priser

Alla priser är i svenska kronor och inklusive moms

Vi kan hålla nere våra priser tack vare storpack & att vi beställer varan från vår leverantör först när ni har lagt er order, det innebär även att produkterna är färska och håller hög kvalitet. Har du synpunkter eller önskemål så kontakta oss gärna via e-post info@gotterian.se

2. Orderbekräftelse

När vi mottagit din order skickar vi omedelbart ut en bekräftelse via e-post

3. Frakt

På alla ordrar tillkommer frakt. Vi försöker att alltid leverera på billigast möjliga sätt. Vi levererar med

BUSSGODS LOGGA

 

Företagspaket inom Sverige 218.30:- ( utkört till dörren gäller endast till företags adresser )

 3:1 Fraktkostnader för utlandet

Vi skickar godis till hela världen, ni ser fraktkostnaden i kassan när ni har valt land för respektive land, finns inte ert land med kontakta oss för bästa pris på order@gotterian.se eller 070-6062239

4. Betalning

4:1 Kortbetalning VISA/Mastercard/AMEX

Kortbetalning sker i samarbete med PAYSON, Payius (betalningar med 3D Secure) eller PayPal. PAYSON/Paypal betalväxel är certifierad inom PCI och DSS som är de gällande standarderna för säkra kort- och direktöverförningar över internet. Köpsumman dras från ditt konto när betalningen gått igenom. Vi accepterar alla VISA/Mastercard-kort American Express kort, även de med kredit. 0 kr i avgift.

kortbetalning/Direkt banköverföring – Paysons ellern PayPal/Payius när ni beställer i Sverige & Europa

kortbetalning – PayPal när ni beställer ifrån resten av Världen

 

Vid ånger eller återbetalning vid kort debiteras en avgift på 6% av totalsumman.

4:2 Faktura

Vi erbjuder Klarna Faktura inom Sverige

Betalning via faktura efter sedvanlig kreditprövning, fakturering sker via Klarna. Avgift 29:-. Betalningsvillkor 14 dagar. Fakturan skickas med er leverans. Klarna faktura funkar ej på ordrar med Utländska person nummer. Använd kortbetalning om ni beställer med ett utländskt person nummer.

(obs leverans adress måste vara detsamma som det personnummer eller organisations nummer är registrerade på )

Faktura till företag. För större företag och koncerner med flera filialer ber vi er kontakta oss på order@gotterian.se för snabbare och smidigare hantering

4:3 Direkt banköverföring ( Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB ) via PAYSON 0kr i avgift

4:4 Betalning från utlandet: Endast Kortbetalning 0kr i avgift

 

5. Leveranser & leveranstider

Vi levererar till hela Världen

Leveranstid Godis & festartiklar normalt 1-5 arbetsdagar, Snus 1-10 arbetsdagar. Om en vara skulle vara tillfälligt slut inväntar vi att den inkommer innan vi skickar er leverans och då kan leveranstiden bli längre, har en vara utgått ur sortimentet skickar vi resterande av era varor och krediterar den vara som har utgått . Leveranserna sker med POSTEN.

Vi erbjuder även express leveranser dagligen till företag i hela Sverige, fraktavgift för expressleverans tillkommer med 400+moms för beställningar under 4000kr +moms , för mer information om hur vi kan leverera med express leverans till just ert företag kontakta oss på order@gotterian.se eller +46706062239

Leveranser till Utlandet medför oftast längre leveranstider.

6. Produktinformation

Produktinformation
Produkterna är av högsta kvalite och alltid färska. Produkterna kan avvika något i färg och form från bilderna på hemsidan. Gotterian ansvarar inte för att varorna smälter, missfärgas eller tar skada under transporten.

7. Reklamation

Vid synliga skador på er leverans skall dessa skador informeras transportören/utlämningsstället samt att en skriftlig skadeanmälan som upprättas av transportör och ni skall erhålla en kopia av detta!

Detta måste göras för att kunna reklamera!

För reklamation kontakta Gotterian omgående, senast 4 dagar efter att ni mottagit er leverans. info@gotterian.se .

Om du av någon anledning fått en undermåttlig vara, kontakta oss via.

Mail: info@gotterian.se

Telefon:070-6062239

8. Säkerhet

Vi lämnar självklart aldrig ut personuppgifter eller e-postadresser och följer personuppgiftslagen (PUL)

9. Ångerrätt & Returer

9:1 Godis

Eftersom varorna består av livsmedel, har man enligt distanshandelslagen tyvärr ingen returrätt.
se distanshandelslagen http://www.riksdagen.se/

9:2 Snus

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan. En bruten förpackning är exempelvis ett fem- eller tiopack av snusdosor där det förslutna plasthöljet brutits eller tagits bort.Gotterian.se tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen. Du som kund står för  returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp i 14 dagar.

9:3 Festartiklar och övrigt

Vi ger dig alltid 14 dagars öppet köp på det du beställer. Du får returnera varan förutsatt att den endast är testad och i originalförpackning. Varan måste kunna säljas i det skick den returneras i annars kan vi inte ta den tillbaka. Vi betalar tillbaka hela summan exklusive frakt, konsumenten står för returfrakten själv

Behöver du skicka tillbaka något i retur till oss är det viktigt att du kontaktar vår kundtjänst innan så att vi kan ge dig instruktioner för hur du ska gå till väga. Vi behöver då veta vilka produkter du vill returnera samt ditt ordernummer.

Vi tar EJ mot returer i skadade/trasiga produktförpackningar. Produkten måste kunna säljas omgående i det skick den returneras i annars tar vi  inte tillbaka varan.

Vill konsument utnyttja sin ångerrätt skall denna kontakta Gotterian.se, via email info@gotterian.se eller telefon. Returfrakten bekostas av kunden. Om en vara är transportskadad skall Gotterian.se kontaktas inom 4 dagar för information om ersättning.

10. Ej Hämtade paket

Om paketen inte hämtas ut inom 14 dagar returneras den till terminal och därefter till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera er kostnaderna för frakt och returfrakt och hantering, för närvarande 295kr. Paket som beställs för utlämning i vår fysiskabutik och inte hämtas ut inom 14 dagar debiteras för orderhantering 100kr.

11. Utland

Vid beställning från utlandet endast kortbetalning. För leveranser utanför EU kan det tillkomma avgifter-tullar, vilka beställaren bekostar i de fall de uppstår. Tobak levereras endast inom Sverige.
Beställaren ansvarar för kännedom om det lands införselregler som varorna ska sändas till.
Eventuella beslag av tull eller annan myndighet ersätts ej. För fraktkostnader utan för Sverige se ovan punkt 3:1.

Du som beställare är ansvarig för att produkten lagligen kan importeras till destinationslandet. När du beställer från Gotterian.se räknas du som importör, och du måste följa respektive importlands lagar och bestämmelser. Beställningar till andra länder än Sverige kan medföra punktskatter, tullavgifter och ytterligare avgifter pålagda av destinationslandet. Mottagare av internationella leveranser kan påläggas sådana punktskatter, tullavgifter och ytterligare avgifter, som vanligen läggs på när beställningen når ditt land. Alla avgifter för paket som hamnar i tullen faller på dig som kund att betala, vi kan ej kontrollera dessa avgifter eller förutsäga kostnaden. Tullregler varierar från land till land, kontakta ditt lokala tullkontor för mer information och gällande lagar om import. Leveranstiderna varierar även kraftigt beroende på tullens hanteringsförfarande.

Obs! tobaksvaror levereras ej till utlandet, endast inom Sverige.

OBS! Vi levererar EJ Snus till andra länder än Sverige!

 

12. Kvalitet & pris

Vi kan hålla nere våra priser tack vare storpack & att vi beställer varan från vår leverantör först när ni har lagt er order, det innebär även att produkterna är färska och håller hög kvalitet. Har du synpunkter eller önskemål så kontakta oss gärna via e-post. info@gotterian.se

13. Tobaksvaror

OBS! Vi levererar EJ Snus till andra länder än Sverige!

Tobaksvaror kan beställas i vår webbshop av personer som är äldre en 18 år.Personer som är under 18 år får inte handla snus eller tobaksvaror hos Gotterian.se. När vi upptäcker att en minderårig försökt göra en beställning kontaktar vi alltid målsman. Alla ordrar granskas manuellt och det gör det omöjligt för en minderårig att få varor via vår tjänst. Beställning som görs i annan persons namn (urkundsförfalskning), eller på annat sätt som medför att Gotterian.se lider ekonomisk skada, polisanmäls. Varje order granskas manuellt för högsta säkerhet, och vid misstanke om oegentligheter förbehåller Gotterian.se sig rätten att neka köp. Innan ett nekande om order, efterfrågar vi alltid fullständigt personnummer. Kan kompletterande uppgifter inte fås, nekas beställningen omedelbart eller inom en vecka från det att vi inte fått svar. Om minderårig genomfört förskottsbetalning via Direkt banköverföring så återbetalas beloppet minus en  Administrations avgift

Obs! tobaksvaror levereras ej till utlandet, endast inom Sverige.

14. Förbehåll

Vi förbehåller oss rätten att ändra priser & köpvillkor, om priser eller andra villkor skulle ändras under er order kontaktar vi er för mer information.