Butik
Facebook
Konto
Varukorg

Beställ Påskgodis

5 april, 2017

Gotterian

Så enkelt köper du påskgodiset på nätet 

Nu är det äntligen dags att fylla påskäggen och låta haren göra sin entré.
Påsken är en riktig godishögtid – och det allra godaste hittar du på nätet.
– Våra storpack gör att vi kan hålla nere priserna ordentligt, säger Magnus Lövbrand, vice vd på gotterian.se.

Påsken närmar sig med stormsteg och det är dags att införskaffa allt från påskris till fjädrar och godsaker. Oavsett om du vill fylla dina påskägg med choklad eller smaskigt lösgodis hittar du dina favoriter på gotterian.se.
Finns ditt favoritgodis i sortimentet? Ta en titt här

Gotterian är en onlinebutik som erbjuder allt från amerikanska godisklassiker och det mest populära lösgodiset till snacks, läsk och tobak till ett mycket lägre pris än i butikerna, via den smidiga webbshoppen.
– Genom att beställa varan från vår leverantör först när du har lagt din order kan vi hålla nere priserna och samtidigt erbjuda färska och högkvalitativa produkter, säger Magnus Lövbrand, vice vd på gotterian.se.

Beställ godis i storpack
När den hektiska tiden runt påsk närmar sig kan det vara skönt att slippa stressa till affären för att köpa godis. På gotterian.se kan du lägga din beställning dygnet runt – och dessutom kan du beställa de flesta godissorter i storpack med en rabatt som motsvarar de flesta grossisters prissättningar.
– Oavsett om du är privatkund eller ska köpa godis till ett företag eller förening lägger du snabbt och enkelt en beställning i webbshoppen och får ett sms eller en avi när orden är redo att hämtas ut efter ett par dagar, säger Magnus.
Här kan du se hela sortimentet och läsa mer om gotterian.se