Om gotterian

Om Gotterian

Handla Godis, snacks, läsk & tobak till grossistpris eller kioskpriser via vår webshop.

Grosspriser = De flesta produkter går att beställa i hel låda och när ni lägger det antal som en hel låda innehåller i varukorgen får ni automatiskt en rabatt som motsvarar de flesta grossisternas utpriser. Lösviktsgodiset säljs endast i hela förpackningar.

Kioskpriser = ungefär samma priser som i fysiska butiker/kiosker/bensinmackar mm

Vi kan hålla nere våra priser tack vare storpack & att vi beställer varan från vår leverantör först när ni har lagt er order, det innebär även att produkterna är färska och håller hög kvalitet.

Alla är välkomna att handla hos gotterian.se, privatpersoner, företag eller förening. En godisgross för alla.

Ni kan beställa dygnet runt året runt.

Leveranserna sker med Posten. Ni får ett sms eller avi när er order finns att hämta ut. Företagspaket levereras till dörren.

Vi erbjuder express leveranser dagligen till företag i hela Sverige, vid beställning av expressleverans med ordervärde under 4000kr tillkommer en leveransavgift på 400kr + moms. För mer information om hur vi kan leverera med express leverans till just ert företag kontakta oss på order@gotterian.se eller +46706062239

Vill ni hämta er order i vår Butik så går det mycket bra under våra öppettider

Gotterian.se är grundat 2012 och finns på nätet och som fysisk butik vid Finska gränsen i Övertorneå, har ni vägarna förbi Norrbotten & Tornedalen är ni varmt välkomna att besöka oss

Gotterian.se

 

Besök gärna våra andra butiker

www.svensk-snus.se

www.tobacco.nu